Till senaste kommentaren

Tillfälligt P-tillstånd under renovering av P-hus

Hej! Jag har ett P-tillstånd i P-hus Kvilletorget. Idag kom det ett mail angående en planerad renovering och att min bil behöver flyttas mellan 21 april och 18 maj till en tillfällig av två platser.

Dessa platser är: Lundby Hamngata och Rambergsvallen. Är det några specifika rutor man får stå i? Jag hittar nämligen ingen parkeringsplats som heter så i er sökfunktion. Jag kan se Lundby hamngata som väg, men Rambergsvallen är ett större område, så var kan jag ställa bilen?

Sedan står det att renoveringen börjar och slutar vid samma klockslag som nya tillstånden börjar gälla. Är det möjligt att betala parkering på dessa platser för tiden bilen behöver stå där innan och efter renoveringen? eller gäller det tillfälliga tillståndet med lite längre "overlap" än vad som står?

Hoppas ni kan hjälpa mig med lite mer info.
Vänliga hälsningar,
Sean Wilson

Kommentarer

  • Hej Sean,

    Namnen Lundby Hamngata och Rambergsvallen avser två specifika parkeringsplatser med dessa namn. Jag har bifogat två bilagor där du kan se kartorna över respektive parkeringsplats. Du får parkera på valfri ledig ruta av de som är markerade med ljus rosa färg (du får inte parkera på lila platser). De rosa platserna är avgiftsplatser där man vanligtvis betalar timtaxa, men ditt parkeringstillstånd kommer att gälla istället för en avgiftsbiljett mellan 21 april kl 06.00 till 27 maj kl 18.00. Parkeringshuset stängs kl 10.00 den 21 april och öppnas igen kl 18.00 den 27 maj. Om du behöver parkera innan eller efter dessa tider går det alldeles utmärkt att köpa avgiftsbiljett, exempelvis i appen Parkering Göteborg. Lundby Hamngata har platskod 4148 och Rambergsvallen har platskod 4812. Det går såklart bra att köpa en biljett i betalautomaten på plats också, om du hellre vill det.

    Hoppas detta besvarade dina frågor, men du är självklart välkommen att återkomma om någonting fortfarande är oklart.
    Önskar dig en fin dag!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.