Till senaste kommentaren

Hur startar jag en parkering i appen?

Jag har lagt in betalkort och registreringsnummer på min bil på mitt konto. Men hur gör jag för att få fram bilden "dra för att starta"?

Kommentarer

 • Hej Ann-Christine!

  När du har valt den platskod du vill starta en parkering på kommer det upp två rutor, den ena står det "betalmedel" i och i den andra står det "fordon". Om du klickar på betalmedelsrutan och väljer det kort du vill betala parkeringen med så kommer du sen se de fyra sista siffrorna på kortet i rutan. Klicka sen på rutan som det sår "fordon" på och välj registreringsnumret på bilen du parkerar. Efter att du har aktiverat ditt betalkort kommer rutan "dra för att starta" fram och du kan starta din parkering.

  Önskar dig en fin dag!

 • Varför kan inte starta parkering
  Mauricio Castro
 • Hej Mauricio!

  Det kan bero på olika orsaker, jag rekommenderar dig att ringa kundservice på 031-774 37 00 för att hjälp med parkeringen.

  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Karina Kundtjänstrepresentant
 • Hei.
  Jeg har problemer med å få betalt min parkering. Jeg står utenfor idrettsplassen. Mitt registreringsnummer er : AJ72157. Har dere et råd til meg ? Jeg har lagt til mitt Visa-kort, men betalingsmuligheten dukker liksom ikke opp i app
  PS! Dere kan hvis mulig, sende meg en faktura på e-post


  Arnt-Roar Helgemo
 • Hej!

  För att kunna starta parkeringen behöver du ha ett betalkort och bilens registreringsnummer sparat i ditt appkonto. Detta gör du genom att gå till fliken "Inställningar" i appen, där du hittar alternativen "Betalmedel" och "Fordon".
  Du kan också använda andra parkeringsappar som till exempel EasyPark, Parkster och Epark, eller betala via betalautomat om det finns en sådan på platsen.

  Önskar dig en bra dag!

  Karina Kundtjänstrepresentant

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.