Till senaste kommentaren

Parkeringsanmärkning - var finns betaluppgifterna?

Jag fick en parkeringsanmärkning den 25 mars för min bil. På den gula lappen hittade jag ett OCR-nummer men inget bankgironummer, så jag antog att jag skulle få en faktura också. Jag har inte fått någon så jag undrar vart pengarnà ska skickas?

Kommentarer

 • Hej Berit!

  Alla betaluppgifter står på parkeringsanmärkningen, den gula lappen.
  Du hittar bankgironumret på baksidan av parkeringsanmärkningen. Där står också att du ska betala den inom 8 dagar från utfärdandet, du betalar till Transportstyrelsen och bankgironumret är 5051-6905.
  Om du har frågor kring betalningen behöver du kontakta Transportstyrelsen. Detta gäller om du fått en parkeringsanmärkning utfärdad av Göteborgs kommun.

  Om du istället fått en kontrollavgift utfärdad av Göteborgs Stads Parkering AB, ska den betalas till bankgirot som är angivet på den gula lappen. 

  Ha en fin dag!
  Malena Kundtjänstrepresentant
 • Hej när jag vill betala och skriver in OCR numret så säger den att det är fel jag har dubbel kollat att jag har skrivit rätt men den funkar ändå inte, hur ska jag betala fakturan?
  Brhaneab atalay abera
 • Hej!

  Du behöver kontakta Transortstyrelsen om du har frågor om din betalning av av parkeringsanmärkning, vi har inte hand om dessa.

  Ha en bra dag!
  Malena Kundtjänstrepresentant

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.