Till senaste kommentaren

Hur betalar jag parkering för företagsfordon med olika förare?

Hej
Vi har inte fasta förare på våra bilar, utan behöver betala parkering i appen, som är knutet till företaget, ej förare. Hu går vi till väga då?

Kommentarer

 • Hej Tomas,

  Vi har en lösning som heter Tjänsteparkering där ni kan tillåta era anställda att betala i appen och välja betalmedel faktura till företaget, men det förutsätter att ni lägger in de anställda som ska ha tillgång till tjänsten i Företagsportalen. Tjänsteparkering kostar 49 kr/mån ex moms per anställd som har tjänsten.
  Om ni inte har några fasta förare/anställda alls, kan man tyvärr inte betala i appen på det sätt som du beskriver. I så fall rekommenderar jag att ni har ett företagskort som förarna kan betala med i våra betalautomater på parkeringsplatserna. 

  Önskar dig en fin dag!
  Parkering Göteborg
 • Vi skulle behöva knyta ett abonnemang till ett tel.nr/tel. Då vår personal använder samma telefon under tiden dom jobbar. Så vi kan ha 4 st användare av samma telefon under en månad.
  Samma sak med företagskort, vi har inte möjlighet att ta ut 150 st betalkort för att vår personal ska ha enbart för parkering.
  Har ni nån annan lösning?
  Har ni nyttoparkeringar, där det finns en p-skiva, för att kunna stå 2 timmar under ett besök?
 • Hej igen Tomas,

  Vi har tyvärr ingen direkt lösning för den situation som du beskriver. Det bästa jag kan tipsa dig om är att ni kan skapa ett vanligt telefonparkeringskonto (med mailadress och lösenord) som är inloggat på den telefon förarna använder. På det kontot kan ni lägga in ett företagskort som kan användas som betalmedel för parkeringarna. I sådant fall behövs endast ett företagskort.
  Vi har inga nyttoparkeringstillstånd i den bemärkelsen, men Stadsmiljöförvaltningen (tidigare Trafikkontoret) utfärdar sådana för exempelvis vårdpersonal och hemtjänst som behöver det i tjänsten, och som gäller i två timmar på våra avgiftsbelagda parkeringsplatser.
  Parkering Göteborg
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.