Var gäller tillståndet Lindholmen?

Hej!
När man har ett parkeringstillstånd via företaget och skall parkera på Lindholmen så är det lite oklart vilka områden som är okej eller ej när man snurrar runt bland alla fulla parkeringar. Det står olika områdeskoder i appen när man försöker se vart tillståndet gäller mot vad som står på skyltarna vid parkeringarna. Tex: "RE Förrådet - Avgiftsplatser skyltade med platskod 4211" där står det 4681 på skyltarna vilket det verkar göra nästan överallt där tillståndet skall gälla och när jag själv var där och kikade så såg jag inga skyltar med 4211.
Är alla parkeringar med 4681 ok att ställa sig på då dom verkar tillhöra området "Östra Lindholmen"?

Med vänliga hälsningar
Emelie

Kommentarer

 • Hej Emelie,

  Platskoden 4211 avser parkeringsplatserna inne i byggnaden RE- Förrådet. Tillståndet gäller inte på alla platser som omfattas av platskoden 4681, vissa parkeringsplatser är också skyltade "P-tillstånd gäller ej".
  Administratören för företagskontot har fått med en översiktskarta med tillstånden som visar vart de gäller. Jag bifogar en kopia på kartan här, men du kan också kontakta administratören för ert företag i framtiden för att få kopior på denna kartan (exempelvis om tillståndets giltighet uppdateras i framtiden).

  Önskar dig en trevlig helg!
  Parkering Göteborg
 • alla försök att skaffa ett parkeringstillstånd på västra Lindholmen i Göteborg gör att jag hamnar på att ni försöker sälja ett tillstånd för östra Lindholmen till mig.  hur gör jag för att söka det tillstånd jag behöver?
  ola Ljunggren
 • Hej Ola,

  Tack för din fråga.
  På både östra och västra Lindholmen gäller samma tillstånd, som heter "Lindholmen". Via denna länk kan du ansöka om tillståndet, samt se en karta över de parkeringsplatser som är inkluderade. Återkom gärna om du har fler funderingar.

  Ha en fin dag!
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.