Förvaltningstillstånd

jag har nu parkering genom Grundskoleförvaltningen hos er men ska byta jobb i maj till ny förvaltning Socialnordost. hur gör jag då? kan min parkering bara löpa på eller måste det bytas förvaltning på nåt sätt?

MVh Elina

Kommentarer

 • Hej Elina,

  Om du byter förvaltning inom Göteborgs Stad behöver du också byta parkeringstillstånd. Du kan ansöka om ett parkeringstillstånd som heter Socialförvaltningen Nordost. När du fått erbjudande om ett sådant tillstånd och tackat ja till det, kan du maila oss på kundtjanst@parkeringgoteborg.se och uppge att du vill genomföra ett byte. Vi avslutar då ditt gamla tillstånd samma dag som det nya träder i kraft så att du inte blir dubbelt fakturerad.
  Om du har problem med att ansöka om det nya tillståndet är du såklart välkommen att återkomma så hjälper vi dig med det.

  Önskar dig en fin dag!
 • Hej. Kan du hjälpa mig och ansöka? Mitt jobb som jag kommer börja på ligger på första majgatan kortedala. Mvh Elina
 • Hej Elina,

  Jag har ansökt om ett tillstånd Socialförvaltningen Nordost åt dig. Du kommer inom kort få ett erbjudande om parkeringstillståndet som du behöver tacka ja till. När du har tackat ja måste du maila till kundtjanst@parkeringgoteborg.se och meddela att du vill genomföra ett byte för att undvika dubbelfakturering.
  Glöm inte att kika på giltighetsbilagan för det nya tillståndet så du vet vart du får parkera, samt koppla ditt fordon till tillståndet innan du börjar nyttja det.

  Önskar dig en fin dag och glad påsk!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.