Till senaste kommentaren

Fler personer på P-tillståndet

Hej! Hyr plats av er på Karl Johansgatan 81, och genom tillståndet aktiverar jag också laddning genom de stolpar ni har där. Eftersom tillståndet står på mig, ser inte min fru det i appen (och kan därför inte på egen hand starta laddning på tillståndet). Finns det nåt sätt att lägga till henne på tillståndet så att inte jag måste sätta igång laddningen från min telefon varje gång? Hon vill ju kunna göra det från sin telefon också. Eller känner appen av registreringsnumret om hon går ”den vanliga vägen” som om hon bara skulle parkera där och vi inte hyrde plats, så vi inte debiteras för parkering också?
Oskar Lennermo

Kommentarer

 • Hej Oskar!

  Tack för din fråga.
  Det går tyvärr inte att dela sitt parkeringstillstånd med någon i dagsläget. Endast du som är avtalspart har tillgång till tillståndet i din app och kan t.ex. ändra registreringsnummer eller starta laddning. Vi vet att det är ett önskemål att kunna dela tillståndet med familjemedlemmar och liknande och vi har tagit detta till våra utvecklare. Har dessvärre inte fått någon besked om det är på gång eller inte.
  Appen känner inte av på registreringsnumret ifall din fru startar laddning genom avgiftsparkering, då behöver hon även betala parkeringsavgift. Tillsvidare behöver alltså laddning startas genom ditt konto i appen för att inte debiteras parkeringsavgift i tillägg till själva elladdningen.

  Önskar dig en fin dag!
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.