Till senaste kommentaren

Elladdning med tillstånd på Saltholmen/Långedrag

Hej! Jag har ett tillstånd för parkering på följande platser: Saltholmsgatan, Vikebacken och Talattagatan. Min fråga är kan jag då ladda på de publika platserna elplatserna på Talattagatan? och kommer det byggas ut elladdning på saltholmsgatan parkering i långedrag?

Mvh Simon Bergman

Kommentarer

 • Hej Simon,

  Eftersom ditt parkeringstillstånd gäller på Talattagatan, så har du också tillstånd att använda de laddare som finns där. Man behöver inget speciellt tillstånd för att få ladda, utan det viktiga är bara att man har ett giltigt tillstånd/biljett för att få parkera på platsen (samt har en laddbar bil).

  Jag har tyvärr ingen information om en eventuell utbyggnad av laddplatser på Saltholmsgatan som det ser ut i dagsläget. Om du hade önskat laddplatser på något område kan du lämna önskemål här, så får vi bättre underlag för framtida projekt. 

  Önskar dig en fin dag!
 • Hej. Tack för svar. En fråga till. Jag står på tillståndet och äger bilen men kan min man använder bilen mer. Kan han också gå in via tillståndet i sin app och starta laddningen? Hur löser vi att han får tillståndet i sin app?
  Mvh Simon
 • Hej igen Simon,

  Det är tyvärr bara du som avtalspart för tillståndet som har tillgång till det i appen. Din man kan därför inte starta laddning på tillståndet om inte han är inloggad på ditt konto i appen.

  Önskar dig en fin dag!
 • Tack för svar. Kan båda va inloggade på mig då?
 • Hej Simon,

  Ja, det ska gå bra att vara inloggad på samma konto på två enheter samtidigt!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.