Till senaste kommentaren

Finns det en tjänst som vårt företags gäster kan nyttja för parkering?

Hej! Vi är ett företag som vill ansöka om besöksparkering till våra kunder när de är på besök hos oss för möten. Hur går vi tillväga för att starta igång det, och hur fungerar det i praktiken sedan när vi ska ge en kund parkering vid ett möte? Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Elin!

  Först och främst behöver ni ha parkeringstillstånd på området där ni vill parkera. Om ni inte har detta idag kan ni ansöka om tillstånd under rubriken "Ansök" i menyn i Företagsportalen.

  Därefter rekommenderar jag vår tjänst "Gästparkering". Detta är en tjänst som tillåter era besökare att tillfälligt låna era parkeringstillstånd. Du kan läsa lite mer om tjänsten här: Tilläggstjänsten Gästparkering | Parkering Göteborg (parkeringgoteborg.se)

  När ni vill aktivera tjänsten, trycker ni på rubriken "Tjänster" i menyn i Företagsportalen och sedan "Aktivera" på produkten Gästparkering. Då får ni upp en rubrik i menyn där ni kan skapa en Gästparkering och bestämma hur länge era gäster ska få parkera, och hur många av era tillstånd som ska finnas tillgängliga för dem. Där får ni också en länk till sidan där gästerna anmäler sitt registreringsnummer. Då kan ni välja om ni vill ha en dator/surfplatta i er reception med denna hemsidan uppe, eller om ni vill skicka länken direkt till era gäster så att de kan anmäla sitt registreringsnummer.

  Du är självklart välkommen att återkomma om du har några fler frågor eller vill ha hjälp med någonting!
  Parkering Göteborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.