Trafikkaos i garage

Jag hyr plats i P-hus Liseberg västra. Där är kaos med bilar som kör in och åker ända upp för att leta plats och sedan måste försöka vända (vändplats saknas) för att köra ner igen. Det är långa köer med bilar både upp och ner och vi som hyr högst upp sitter fast både när vi ska in och ut.
Det måste sättas upp en skylt som visar när det är fullt på besöksparkeringarna!!
Anders Hasslöf

Kommentarer

  • Hej Anders,

    Det låter inte bra alls. För en stund sedan så fanns det digital skyltning som indikerade lediga platser. Vi var dock tvungna att tillfälligt stänga av dom då systemet visade fel, alltså gick skyltningen inte att lita på. Vi är medvetna om problemet om den digitala skylten, men inte på vilken nivå det är kaos i parkeringshuset. Jag vill tacka för din feedback så får vi undersöka hur det ser ut i området och vad vi kan presentera för lösningar medans vi ordnar den digitala skyltningen. Inledningsvis kan jag tyvärr inte säga så mycket innan vi har bildat oss en uppfattning om parkeringskaoset och för er som inte kan ta er ner.

    Skulle du ha problem att ta dig in eller ut rekommenderar jag att du ringer till oss på 031-774 37 00 så får vi hjälpa dig.
    Zacharias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.