Parkeringstillstånd Gibraltarvallen

Hej! Jag tänkte ansöka om ett parkeringstillstånd på Chalmers, Gibraltarvallen. När jag klickar mig framåt i den ansökningsprocessen står det att tiderna tillståndet är giltigt är 17-00 samt 00-09, vilket ju gör att jag inte kan stå där på dagen. Finns det något tillstånd så jag som student kan ha bilen stående på Gibraltarvallen på dagtid (och natt, alltså helst dygnet runt) eller måste jag betala per timme under dagen? Tack på förhand!

Mvh,
Stina Haglund

Kommentarer

 • Hej Stina!

  Chalmers har parkeringstillstånd som gäller på deras parkeringar i området vilket inkluderar delar av Gibraltarvallen.

  Om du arbetar hos Chalmers, studerar där eller är hyresgäst hos Chalmersfastigheter kan du ansöka om p-tillstånd via hemsidan:

  https://www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/c/campus-johanneberg-4878/

  Observera att vårt avtal med Chalmers kommer upphöra från 2022-11-01 och kommer inte förlängas.

  Önskar dig en fortsatt fin dag.
  Robert Kundtjänstrepresentant
 • Hej igen!
  Vill bara dubbelkolla giltigheten och villkoren för det parkeringstillstånd som heter "Chalmers (månad)". Innebär det alltså att jag betalar 570 kr per månad, får tillträde ganska omedelbart och har en månads uppsägningstid? Vill försäkra mig om att jag inte behöver betala för en hel säsong eller liknande och att parkeringstillståndet sedan inte skulle vara giltigt när ert kontrakt medChalmersfastigheter löper ut.

  Tack på förhand!

  Mvh,
  Stina
 • Hej Stina!

  Det stämmer att om du ansöker så får du ett erbjudande samma arbetsdag eller senast kommande arbetsdag. Tillståndet som kostar 570 kronor/månad betalas månadsvis i förskott.

  Alla våra avtal har en kalendermånads uppsägningstid men då avtalet med Chalmers löper ut från 2022-11-01 kan det vara bra att du kontrollerar med Chalmers vad som kommer gälla från november.

  Önskar dig en fortsatt fin dag.
  Robert Kundtjänstrepresentant
 • Hej hur mkt kostar det parkeringstillstånd där man kan stå
  Överallt ?
  Bea
 • Hej Bea!

  Sen 1 januari 2023 har vi inte hand om Chalmers parkeringar, de har ett nytt samarbete med Star Park. Du får vända dig till dem med din fråga eller till Chalmers fastigheter.

  Önskar dig en fin dag!
  Matilda

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.