Till senaste kommentaren

Hur ansöker man om förvaltningstillstånd?

Jag har försökt att leta efter parkeringstillstånd på Fredriksdalsgatan 3, där jag arbetar inom Göteborgs Stad. Hittar ej parkeringstillstånd för just Fredriksdalsgatan överhuvudtaget, och jag fick en bot igår, för att jag ej hade ett. Men det är inte alls lätt att hitta vart man ska ansöka.

Kommentarer

  • Hej Sofia,

    Om du arbetar inom Göteborgs Stad och därmed vill ansöka om ett förvaltningstillstånd som gäller på arbetsplatsen, behöver man ofta kontakta oss på kundtjänst för att få hjälp med sin ansökan. Om förvaltningen har anmält ditt personnummer till oss och du har ditt personnummer kopplat till kontot där du är inloggad, kommer möjligheten att ansöka om tillstånd synas för dig, men annars måste man kontakta oss. 
    På Fredrikdalsgatan 3 är det endast förvaltningstillstånd som gäller och därför finns området inte med på vår hemsida, då man måste vara behörig för att ansöka om dessa tillstånd.

    Du är välkommen att kontakta oss på 031 - 774 37 00 eller kundtjanst@parkeringgoteborg.se för att få hjälp med en ansökan.

    Önskar dig en fin dag!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.