Till senaste kommentaren

Varför hittar jag inte parkeringen på er karta?

Jag undrar hur jag ställer mig i kö till förhyrd plats på Karl johansgatan (tror det är 160, mitt emot smörgåsfabriken) den finns inte med på kartan. Inte heller knipplagatan finns med på kartan?

Kommentarer

 • Hej Linnea!

  Alla våra tillståndsplatser hittar du på vår hemsida. Där ställer du dig i kö eller ansöker om plats. Kopiera länken nedan så kommer du dit. Skriv in en adress i sökfältet så kommer det upp vad som finns i det område du tänker dig.
  Tryck på de olika P:na för all info.
  Uthyrningsläget är uppdaterat i realtid och vi kan inte säga hur snabbt det går att få en plats där det är kö eftersom det beror på hur övriga kunder säger upp sina platser. 

  Om du inte hittar en specifik parkering kan det bero på att det endast är avgiftsparkering på platsen eller att det är en privat aktör som sköter parkeringen och eventuell uthyrning och du behöver då vända dig till den aktören.

  På många ställen har vi endast hand om övervakningen och då står vårt namn på skylten platsen men angående uthyrning är det markägaren som sköter detta själv.

  Tumregeln är att om parkeringen i fråga inte dyker på vår karta så går det inte att ansöka om parkering där.

  Ha en fin dag!
  Malena Kundtjänstrepresentant
 • Tack för ditt svar. Jag tycker dock det är väldigt konstigt eftersom jag tidigare har hyrt parkering på dessa platser via denna sida och att det står förhyrd Göteborgs stad på skyltarna. Om det är annat företag som hyr ut (men ni kontrollerar) hur får man då reda på det? Det står som sagt bara Göteborgs stad.
 • Hej Linnea!

  När det gäller parkeringen du frågar om på Karl Johansgatan är det just nu säljstopp. Anledning är att de förhyrda fasta platserna ska göras om till tillståndsparkeringar på sikt och då kan vi inte ha nya kunder som står i kö. Det finns idag fortfarande aktiva kunder som hyr av oss där, fast platserna inte är publika längre för ansökan.

   Ha en fin dag!
 • Hej
  Hur kan jag hyra parkering plats på 4603 rimfrostgatan
  Samiha
 • Hej Samiha,

  Om du syftar på de platser där det står "Förhyrda platser" på Rimfrostgatan, så är det Poseidon som hyr ut dessa. Vi samarbetar med dem gällande övervakning (parkeringsvakter) samt avgiftsplatserna som man kan betala för i appen och därför finns våra skyltar uppsatta, men det är Poseidon själva som hyr ut platserna. Du behöver därför kontakta dem.

  Önskar dig en fin dag!
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.