Till senaste kommentaren

Kan man ändra startdatum på ett tillstånd och hur lång uppsägningstid har man?

Kan jag ansöka om en plats nu (står att det finns ledigt) men som jag inte vill börja nyttja förrän 1 september? Hur lång bindningstid/uppsägningstid är det sedan?
Undrar också om det går att hyra plats per månad i p-huset pedagogen.

Kommentarer

 • Hej!

  Om det finns lediga tillstånd/förhyrd plats omgående erbjuder vi enbart avtal med omgående start. Man kan därför inte välja ett senare startdatum. Om du vill ha ett tillstånd till 1 September rekommenderar jag att du håller koll på vår hemsida då vi inte kan garantera att det finns lika många tillstånd längre fram, och sedan gör en ansökan i slutet på Augusti. Man har ingen bindningstid och uppsägningstiden är en kalendermånad.

  Vi säljer inte längre tillstånd eller förhyrda platser i P-huset Pedagogen. Här kan du se våra lediga tillstånd och förhyrda platser: https://www.parkeringgoteborg.se/hitta-parkering
 • Ok, nästa fråga, är detta ”fasta platser” eller bara ett tillstånd i mån av plats? Dvs man är inte garanterad plats trots att man betalar?
 • Hej!

  Det beror på om det är en förhyrd plats eller ett parkeringstillstånd du köper. Det är olika på våra olika områden vad vi erbjuder för typ av parkeringstillstånd och om vi erbjuder förhyrda platser eller ej. För att se detta behöver man gå in på respektive område och sedan välja vilken produkt man vill ansöka om på respektive område.

  - En förhyrd plats innebär att man har en fast plats
  - Ett parkeringstillstånd innebär att man parkerar på valfri plats bland de platser som omfattas av parkeringstillståndet. Ett parkeringstillstånd gäller i mån av plats (man är alltså ej garanterad någon plats när man har parkeringstillstånd)

  I Pedagogen erbjuder vi tyvärr inga parkeringstillstånd just nu, men använd gärna kartan på https://www.parkeringgoteborg.se/hitta-parkering
  Där kan se vad vi erbjuder i närheten.

  Hoppas du fått svar på dina frågor.
  Önskar dig en fin dag!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.