Till senaste kommentaren

Hur anmäler jag felparkerade bilar?

Längs med Björklundavägen i Hovås råder parkeringsförbud med infart från Klåvavägen, hur är det från andra hållet, är det samma där? och om de står på respektive brf´s tomtmark, kan ni ge parkeringsbot då? eller är det något vi måste beställa från p-göteborg?

Kommentarer

 • Hej Lise-Lotte!

  Det är p-förbud längs hela Björklundavägen när du kör in från Klåvavägen, det gäller hela vägen, båda sidor av vägen.

  Om du vill anmäla felparkerade bilar på ytan på vägen gör du det till oss genom att ringa 031-7743700, vi behöver veta registreringsnummer på bilarna det gäller.

  Om det står bilar inne på tomtmark som tillhör en BRF behöver föreningen själv i fråga ha ett avtal med ett vaktbolag som kan utfärda kontrollavgifter på den aktuella ytan.

  Önskar dig en bra dag!
  Malena Kundtjänstrepresentant
 • Detta är utfart från Bäckebolslyckan, varenda dag står en bil o tvingar en att svänga vänster på trottoaren med cykel o om det då finns en eller fler barn eller gående, så krockar man när det inte finns svängutrymme där! Förargelseväckande!

  Sara
 • Hej Sara!

  Tack för ditt meddelande.

  Ring oss på 031-774 37 00 eller 031-365 00 00 på helgfri vardag så kan vi ta en närmare titt på var bilarna står och  ta information om bilarnas registreringsnummer till Stadsmiljöförvaltningens parkeringsvakter som har hand om övervakning av parkering på gatumark.

  Önskar dig en fortsatt fin dag.
  Robert Kundtjänstrepresentant

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.