Till senaste kommentaren

Jag har boendeparkering på gatan. Kan jag få laddning där?

Du som idag har boendeparkering på gatan och önskar laddning via oss rekommenderar vi att ansöka om det särskilda parkeringstillståndet Elladdning natt som gäller under nätterna på alla våra parkeringar på tomtmark med laddare. Beräknad kostnad för detta är 250 kr/ månad men efter beslut av Kommunfullmäktige kommer parkeringstillståndet Elladdning Natt vara kostnadsfritt i nuläget. Du kan läsa mer om detta koncept på denna sida.

Varför kan jag inte som förut ladda på laddarna som står på Richertsgatan, Nobelplatsen och Vegagatan?

Richertsgatan, Nobelplatsen och Vegagatan administreras inte i Parkering Göteborgs app ännu. Parkeringstillstånden för boendeparkering på gata kommer att flyttas över till Parkering Göteborgs app under kommande år.

Du kan också ladda via appen i samband med kvälls- och nattparkering, men du behöver då betala för parkeringen. På kvällar och nätter betalar du den lägsta avgiften för parkering på 2 kronor per timma. Kontrollera noga tiderna för den lägsta taxan på den parkering du väljer. Ett annat alternativ är att ladda via andra parkeringsaktörer.
Parkering Göteborg (Uppdaterad )

Kommentarer

 • Ni har lovat att lägga till boendeparkeringen i appen, när kommer detta att införas? Nu laddar jag på annan plats för att slippa dubbel parkeringsavgift. Dessutom tar jag en landningsplats i onödan från någon som kanske hade behövt.
  Anders
 • Hej Anders!

  Tack för ditt mejl!

  Kontakta oss gärna på telefon 031-774 37 00, innan kl. 15.30 och förklara ditt ärende.
  Mina kollegor får då hjälpa dig med en lösning.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Karin Kundtjänstrepresentant

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.