Till senaste kommentaren

Jag är redan kund hos er och har ett parkeringstillstånd – hur får jag åtkomst till elladdning?

Om du har ett parkeringstillstånd på en parkeringsplats där vi erbjuder elladdning kan du ladda genom att göra ett köp i appen.
Där ditt tillstånd tillåter dig att parkera, kan du alltså också ladda.
Se till att du har elladdning påslaget under Inställningar i appen.

Därefter finns starta-laddning som ett val under Parkeringstillstånd som du kommer till genom att klicka på Tjänster i menyn.

Du behöver alltså inget särskilt laddtillstånd för att ladda, men notera att de flesta laddplatser kräver ett laddbart fordon för att få parkera på laddplatsen.

Parkering Göteborg

Kommentarer

 • Hej
  Jag får inte upp Starta laddning underTjänster i menyn. Vi har tillstånd på Lagerströmsplatsen och jag vill bara betala för laddningen.
  Hur gör jag för att se mitt tillstånd i parkeringsappen ? Det är samma mejladress inlagd. 

  Lena Ericson
 • Hej Lena,

  Jag ser att ni har parkeringstillstånd via en företagsprofil, där ni delat ut tillstånden direkt till fordonen/registreringsnummer. För att kunna se tillståndet i appen måste tillståndet istället delas ut till en användare, exempelvis dig själv.
  Detta gör du i Företagsportalen, där du först lägger till dig som användare genom menyvalet "Användare", därefter behöver du godkänna villkor för företagstjänster (instruktioner skickas via mejl). Sedan drar du tillbaka det aktuella tillståndet från fordonet i portalen och delar ut på nytt till dig som användare istället. Då kommer tillståndet synas i appen, du lägger till registreringsnumret på tillståndet via appen och får valet att starta laddning.

  Återkom gärna om du har fler funderingar.
  Önskar dig en fin dag!
  Sandra
 • Tusen tack för snabbt svar. Jag har gjort allt detta nu men var lägger jag till regnummer på Företagsportalen? Eller räcker det att tillståndet är utdelat till mig som användare ? Behöver inte regnummer synas då ?

  Lena Ericson
 • Hej Lena,

  Eftersom du delat ut tillståndet till dig själv så styr du nu vilket registreringsnummer det gäller för genom ditt egna konto i appen Parkering Göteborg! Om du nu går till "Tjänster" i din app, så väljer du fordon på tillståndet först och därefter kan du starta laddningen. Du behöver lägga till fordon på tillståndet genom appen innan du parkerar för att undvika kontrollavgift.

  Önskar dig en fin dag! 

  Sandra
 • Tack, då är det löst. Superbra service från er med så snabba svar.

  ha en fin kväll!
  Lena Ericson
 • Hej Lena,

  Toppen, vad bra! Fint att du är nöjd med vår service.
  Önskar dig en fin helg!
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.