Hur konverterar jag mitt konto till företagsportalen?

Förberedelser innan konvertering Digitala parkeringstillstånd kan hanteras via appen Parkering Göteborg och inne i företagsportalen. Du behöver därför även ladda ner appen Parkering Göteborg i fall du inte redan använder den.

Vill du använda samma mejl i appen som du använder på webben behöver du skapa ett nytt konto i appen, även om du använder samma mejl idag. Detta på grund att ditt konto ska konverteras korrekt.
OBS! Skriv ut din parkeringshistorik innan du konverterar till företagsportalen.
När ditt konto är konverterat försvinner tidigare historik.

Följ nedan steg för att konvertera till företagsportalen:

1. Gå till Logga in högst upp i hörnet på parkeringgoteborg.se startsida. Klicka sedan på länken ”logga in för att konvertera”.
2. Logga in i det nya webbfönstret med företagets e-post och lösenord. Du ska inte skapa ett nytt konto och inte heller använda BankID-funktionen. OBS! Om du klickar på ”Glömt lösenord?” bryts länken. Gör då om för att gå vidare.
3. Nu ska du ha kommit till inloggningssidan för vår företagsportal. Logga åter in med ditt företags e-post och ditt personnummer. Klicka i rutorna för att godkänna villkoren. Bekräfta med BankID.
4. Ditt företagskonto är nu konverterat och du är administratör. Från och med nu loggar du som administratör alltid in med BankID på företagskontot på parkeringgoteborg.se
Parkering Göteborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.