Var hittar jag min faktura?

Hej!

Var jag ser min nästa faktura, som jag skall betala? Det vore bra att se fakturan här i inloggat läge - så att jag enkelt och smidigt kan betala fakturan. Vänligen hjälp mig med det här snarast möjligt. Stort tack på förhand för er hjälp och support.

Kommentarer

 • Hej Ulf!

  Du kan logga in på www.goteborg.se med Mobilt BankID och där se alla dina fakturor, inklusive de från Göteborgs Stads Parkering AB. När du har loggat in går du till "E-tjänster och självservice" och väljer sedan "Autogiro och fakturor" och därefter "Visa fakturor".

  Återkom gärna om du har fler frågor!
  Parkering Göteborg
 • Hej!
  Hur gör man om man för att hitta fakturor om man representerar ett företag? Vi har inlogg, men hittar ej fakturor.
 • Hej Annelie,

  Som företagare kan man tyvärr inte se fakturorna i inloggat läge. Fakturor skickas via post eller e-faktura om man anmält detta. Om ni saknar en faktura kan ni maila oss på kundtjanst@parkeringgoteborg.se för att få hjälp.

  Önskar dig en fin dag!
  Sandra
 • Hej!
  Kommer fakturan på mailen och vilket datum ska den vara betald?
 • Hej Inga-Lill,

  Fakturor för privatpersoner skickas i första hand till Kivra om du använder detta, annars kommer de på vanlig post. Som privatperson kan du också logga in på goteborg.se för att se alla fakturor från Göteborgs Stad, inklusive de från Göteborgs Stads Parkering AB.
  Första fakturan har vanligtvis förfallodatum 10 dagar efter att den skapades, eftersom man betalar i förskott. Därefter är förfallodatum i slutet på månaden, men det exakta datumet kan variera något.

  Återkom gärna om du har fler frågor.
  Önskar dig en fin dag!
  Sandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.